Zekeringen van droogkast slaan door/aardlekschakelaar springt.
Electrolux Support

Zekeringen van droogkast slaan door/aardlekschakelaar springt.

• U mag geen wasmachine en een droogkast op hetzelfde zekeringencircuit aansluiten. De stroom die vereist wordt door de twee apparaten samen bedraagt meer dan 13 ampère.
  • Wanneer een aardlekschakelaar doorslaat of een zekering uitbrandt wanneer u het toestel aan of uit schakelt, is dit het gevolg van een aardlek of een kortsluiting.
  • Het probleem wordt mogelijk veroorzaakt door een verkeerde aansluiting van het apparaat. Steek het apparaat ergens anders in.
  • Wanneer verschillende apparaten zijn aangesloten op hetzelfde zekeringencircuit, kan dit ervoor zorgen dat de zekering uitbrandt of de aardlekschakelaar doorslaat.
  • Gebruik nooit een verlengkabel om apparaten te verbinden, aangezien dit een kortsluiting of brandgevaar kan veroorzaken.
  • Indien de bovenstaande suggesties het probleem niet oplossen, dient u contact op te nemen met een geaggregeerde hersteldienst.