Wasmachine toont foutcode Eb0, Ebo of piept 11 keer/knippert 11 keer
Electrolux Support

Wasmachine toont foutcode Eb0, Ebo of piept 11 keer/knippert 11 keer

Spanning stroomtoevoer te laag:

Het probleem kan veroorzaakt worden door de te lage spanning van de stroomtoevoer naar het toestel. U kunt de spanning controleren door deze ergens anders in het toestel te steken en het vervolgens opnieuw te proberen.

Verlengkabel gebruikt:

Dit probleem kan veroorzaakt worden door een verlengkabel die werd gebruikt om het toestel aan te sluiten op de stroomtoevoer.

• Verwijder een eventuele verlengkabel en probeer het opnieuw.

Geen aarding:

Dit probleem kan zich voordoen wanneer het toestel niet in een geaard stopcontact zit.

• Controleer of het product is aangesloten op een aarding in de elektrische installatie. Steek de machine een geaard stopcontact en probeer het opnieuw.
  • Het probleem kan soms opgelost worden door de machine te resetten. Om dit te doen, schakelt u de stroom naar de machine uit en vervolgens schakelt u deze opnieuw in na circa 20-30 seconden.
  • Test of de machine opnieuw normaal werkt.

Wanneer geen van de bovenstaande suggesties het probleem oplossen, neemt u contact op met een geaggregeerde hersteldienst.