De deur kan geopend worden en het water stroomt naar buiten
Electrolux Support

De deur kan geopend worden en het water stroomt naar buiten

Indien u een programma met een spoelstop heeft gekozen en de machine werd uitgeschakeld door gebruik te maken van de cyclusselector of het loskoppelen ervan van de voeding, kan de deur na enkele minuten geopend worden, hoewel er water in de machine zit. Het water stroomt op de vloer. Wanneer u de spoelstopcyclus selecteert, dient u eraan te denken om een afvoercyclus te starten voordat u de machine uitschakelt en de deur opent.

Indien het bovenstaande advies het probleem niet oplost, dient u contact op te nemen met een geaggregeerde?hersteldienst.