Aanwijzingen en tips
Electrolux Support

Aanwijzingen en tips

Wasgoed voorbereiden

• Sluit de ritsen.

• Sluit de drukknoopjes van dekbedovertrekken.

• Laat bandjes of linten niet loshangen (bijvoorbeeld de koorden van een schort). Maak ze aan elkaar vast voordat u het programma start.

• Maak alle zakken leeg.

• Als een kledingstuk een interne voering van katoen heeft, draait u het geheel binnenstebuiten. Zorg dat de katoenlaag altijd aan de buitenkant zit.

• Wij adviseren u het correcte programma te kiezen voor het soort stof dat in het apparaat is geplaatst.

• Combineer geen stoffen met sterke kleuren en stoffen met lichte kleuren. Sterke kleuren kunnen doorlopen.

• Gebruik een toepasselijk programma voor katoenen jersey en gebreide kleding om te voorkomen dat de kledingstukken krimpen.

• Zorg dat het gewicht van het wasgoed niet hoger is dan het maximale gewicht dat in de programmatabel staat.

• Droog alleen wasgoed dat in de droogautomaat kan worden gedroogd. Zie de wasvoorschriften op de kledingstukken.

Wasvoorschrift

Beschrijving

Wasgoed dat in de droogautomaat kan worden gedroogd.

Wasgoed dat in de droogautomaat kan worden gedroogd en hoge droogtemperaturen verdraagt.

Wasgoed dat in de droogautomaat kan worden gedroogd maar alleen op een lage droogtemperatuur.

Wasgoed dat niet in de droogautomaat kan worden gedroogd.