Voor het eerste gebruik
Electrolux Support

Voor het eerste gebruik

Voordat u het apparaat voor het eerst in gebruik neemt, voert u een van de volgende handelingen uit:

• Maak de droogautomaat schoon met een vochtige doek.

• Start een kort programma (d.w.z. 30 minuten) met vochtig wasgoed.

icon-info.pngAan het begin van de droogcyclus (3-5 min.) kan het geluidsniveau iets hoger liggen. Dit komt door de start van de compressor en is normaal voor apparaten die worden aangedreven door een compressor zoals: koelkasten, vriezers etc.