Droogkast geeft onaangename geuren af
Electrolux Support

Droogkast geeft onaangename geuren af

Probleem
  • Droogtrommel geeft onaangename geuren af
  • Wasgoed ruikt onaangenaam na het drogen
Geldt voor
  • Warmtepompdroger
  • Condensdroger
Oplossing

1.  Alle filters en de condensator (indien toegankelijk) regelmatig en zorgvuldig reinigen, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.

2. Als het wasgoed na het drogen onaangenaam ruikt, kan deze geur voor het drogen zijn ontstaan:

• Let op de juiste dosering van het wasmiddel voor het wassen.
  • Was het wasgoed op de hoogst toegestane temperatuur dat op het label aangegeven wordt en gebruik indien nodig een vlekkenverwijderaar of wasverzachter.
  • Droog de was onmiddellijk na het wassen en verwijder het wasgoed onmiddellijk na afloop van het programma.
  • Als het wasgoed na het drogen nog vochtig is, stel dan een droogprogramma voor een bepaalde tijdsduur in.

3. Neem contact op met ons geautoriseerde servicecentrum.

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnieker aan te vragen.

LET OP: Afhankelijk van het probleem, kan mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technieker in rekening worden gebracht.