Droogkast toont foutcode EHO, EH0
Electrolux Support

Droogkast toont foutcode EHO, EH0

Probleem:
  • Droger geeft foutmelding EHO, EH0 weer. Dit duidt op een probleem met de spanningsbron.
Heeft betrekking op:
  • Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Controleer de spanningsbron door een ander product op hetzelfde stopcontact aan te sluiten en te kijken of dat werkt

Als het andere product ook niet werkt, ligt het probleem waarschijnlijk bij het stopcontact.

Waarschuwing: Gebruik nooit een verlengkabel om apparaten aan te sluiten. Dit kan kortsluiting of brandgevaar veroorzaken.

Belangrijk: Neem contact op met uw plaatselijke elektricien voor advies en voor het oplossen van elektriciteitsproblemen.

2. Reset uw apparaat

Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en sluit hem opnieuw aan.
Nadat u het apparaat op het stopcontact hebt aangesloten, schakelt u het in en selecteert u een programma.
3. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, kan een servicebezoek van een monteur u in rekening worden gebracht, zelfs tijdens de garantieperiode.
Noteer de gemelde foutcode en vermeld deze wanneer u een monteur aanvraagt. Dit zal uw probleem niet oplossen, maar het helpt onze monteur de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.