Droogkast toont foutbericht E40
Electrolux Support

Droogkast toont foutbericht E40

Probleem:
  • Droger geeft foutmelding E40 weer.
Heeft betrekking op:
  • Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Controleer of de deur goed is gesloten

Zorg ervoor dat het wasgoed niet bekneld zit tussen de deur van het apparaat en de rubberen afdichting.

2. Reset uw apparaat

Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en sluit hem opnieuw aan.
Nadat u het apparaat op het stopcontact hebt aangesloten, schakelt u het in en selecteert u een programma.
3. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, kan een servicebezoek van een monteur u in rekening worden gebracht, zelfs tijdens de garantieperiode.
Noteer de gemelde foutcode en vermeld deze wanneer u een monteur aanvraagt. Dit zal uw probleem niet oplossen, maar het helpt onze monteur de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.