Hoe kan ik weten dat ik de batterijen moet vervangen?
Electrolux Support

Hoe kan ik weten dat ik de batterijen moet vervangen?

Het scherm kan niet meer worden ingeschakeld of het rode batterijsymbool wordt op de robot weergegeven. Als de batterij volledig opgeladen is en de foutcode E:2x weergegeven wordt, kan dit betekenen dat de batterijen niet voldoende opgeladen zijn of dat ze van minderwaardige kwaliteit zijn. Neem a.u.b. contact op met het consumentenservicecenter van Electrolux voor advies of om een nieuw batterijpak te kopen (beide batterijen moeten worden vervangen, aangezien ze aan elkaar gekoppeld zijn). De contactgegevens zijn te vinden op de website, in het servicehoofdstuk of op uw mobiele app.