Vaatwastabletten lossen niet volledig op
Electrolux Support

Vaatwastabletten lossen niet volledig op

Korte cycli

Vaatwastabletten lossen niet volledig op in een korte cyclus.

• Het wordt aanbevolen om vaatwastabletten te gebruiken voor lange cycli om sporen van detergent op servies te vermijden.
Tabletten

Bepaalde merken van vaatwastabletten lossen niet volledig op, bijgevolg wordt het aanbevolen om een ander merk uit te proberen of in de plaats poeder te gebruiken.

• Als u tabletten heeft gekocht die niet effectief oplossen of die niet uit het zeepbakje worden gespoeld, dient u gewoon de tablet onderaan in de vaatwasser te plaatsen en vervolgens de cyclus te starten.
Het plaatsen van vaatwerk

Dit probleem kan ook veroorzaakt worden wanneer de vaatwasmachinetablet niet correct of niet op het juiste moment werd vrijgegeven uit de zeepbakje.

• Zorg dat er niets is dat is dat het dispenserdeksel of de opening kan blokkeren, zoals een luchtverfrisser, grote borden, etc.

Wanneer water van de sproeiarm op het mandje naast de zeepbakje zonder problemen naar de zeep kan sproeien, bestaat het risico dat het detergent niet correct oplost.

• Plaats geen bestek voor de zeepbakje.
Het zeepbakje is vochtig

Als het zeepbakje vochtig is, kunnen tabletten of poeder klonteren.

• Zorg dat het zeepbakje droog is voordat u detergent binnenin plaatst.
  • Als het probleem aanhoudt, plaats u de tablet onderaan in het toestel.

Het bovenstaande is geen defect van de vaatwasser en valt niet onder de garantie.

Verwarmt niet

In sommige gevallen kan dit probleem veroorzaakt worden omdat het toestel niet opwarmt.

• U kunt dit vaststellen door te controleren of het bestek warm is aan het einde van een programma.
  • Als het toestel niet opwarmt, dient u dit aan te geven wanneer u contact opneemt met een geaggregeerde hersteldienst.