Bediening
Electrolux Support

Bediening

Inschakelen

1. Steek dan de stekker in het stopcontact.
  2. Draai de temperatuurknop naar rechts op een gemiddelde stand.

Uitschakelen

Draai om het apparaat uit te zetten de temperatuurregeling naar de "0" positie

Temperatuurregeling

De temperatuur wordt automatisch geregeld.

icon-info.png Een gemiddelde instelling is over het algemeen het meest geschikt. De exacte instelling moet echter worden gekozen rekening houdend met het feit dat de temperatuur in het apparaat afhankelijk is van:
  • de kamertemperatuur

• hoe vaak de deur geopend wordt

• de hoeveelheid voedsel die wordt bewaard

• de plaats van het apparaat

1. Draai de thermostaatknop op een lagere stand om de minimale koude te verkrijgen.
  2. Draai de thermostaatknop op een hogere stand om de maximale koude te verkrijgen.
icon-warning.pngLet op!
Als de omgevingstemperatuur hoog is of als het apparaat volledig gevuld is en de thermostaatknop op de koudste instelling staat, kan het apparaat continu werken, waardoor er ijs op de achterwand gevormd wordt. In dat geval moet de knop op een hogere temperatuur gezet worden om automatische ontdooiing mogelijk te maken en zodoende het energieverbruik te beperken.