Het lampje aan de binnenkant knippert of werkt niet.
Electrolux Support

Het lampje aan de binnenkant knippert of werkt niet.

Als het lampje binnenin knippert of niet werkt, zit de lamp mogelijk los of is defect. Volg de instructies in de gebruikershandleiding om de lamp vast te schroeven of vervangen.

Een knipperende lamp of LED kan er ook op wijzen dat de omgevingstemperatuur te hoog of te laag is. Controleer de temperatuurclassificatie op het datalabel van uw apparaat.

Het correcte bedrijf kan uitsluitend gegarandeerd worden voor SN-klasse producten binnen een omgevingstemperatuurbereik van 10°C tot 32°C.

• Klasse N = 16-32°C
  • Klasse SN = 10-32°C
  • Klasse ST = 18-38°C
  • Klasse SN/T = 10-38°C

Locatie van klimaatklasse-informatie op het classificatieplaatje: