Kookplaat toont foutmelding E8 of E822
Electrolux Support

Kookplaat toont foutmelding E8 of E822

Probleem:
  • Inductiekookplaat toont foutmelding E8 of E822.
  • ingebouwde inductiekookplaat
  • losstaand fornuis met inductiekookplaat
Oplossing:

1. Neem contact op met de erkende installateur die het apparaat geïnstalleerd heeft.

2. Neem contact op met een geautoriseerd servicecentrum.

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnieker aan te vragen.

Oorzaak:
  • Foutmelding E8 of E822 geeft aan dat het apparaat alleen op één fase is aangesloten.
LET OP: Afhankelijk van het probleem, kan mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technieker in rekening worden gebracht.
Waarschuwing: We raden het af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Trek de stekker uit het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.