Kookplaat toont foutmelding E7
Electrolux Support

Kookplaat toont foutmelding E7

Probleem:
  • Kookplaat toont foutbericht E7
  • ingebouwde inductiekookplaat
  • losstaand fornuis met inductiekookplaat
Oplossing:

1.  Voor het oplossen van het probleem met de koelventilator:

• Open de lade onder de kookplaat en zorg ervoor dat niets de ventilator blokkeert.
  • Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact voor ten minste 30 seconden.
  • Sluit het apparaat weer aan en zet het aan

2.  Neem contact op met ons geautoriseerde servicecentrum.

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen of uw apparaat stamt van voor 2010, dan raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnieker aan te vragen.

Noteer de gemelde foutcode en citeer deze wanneer u een technieker aanvraagt. Dit zal uw probleem niet oplossen, maar het zal onze technieker helpen de oorzaak van het probleem te identificeren.

LET OP: Afhankelijk van het probleem, kan mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technieker in rekening worden gebracht.
Waarschuwing: We raden het af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Trek de stekker uit het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.
Oorzaak:
  • Foutmelding E7 geeft een storing met de koelventilator aan in nieuwere toestellen en een storing van de voedingskaart in toestellen die vóór 2010 geproduceerd zijn.