Kookplaat toont foutmelding E6 of E641
Electrolux Support

Kookplaat toont foutmelding E6 of E641

Probleem:
  • Elektrische kookplaat toont foutmelding E6 of E641.
Geldt voor:
  • ingebouwd elektrisch fornuis
  • losstaande kookplaat met elektrisch fornuis
Oplossing

1. Neem contact op met de erkende installateur die het apparaat geïnstalleerd heeft.

2. Neem contact op met een geautoriseerd servicecentrum.

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnieker aan te vragen.

LET OP: Afhankelijk van het probleem, kan mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technieker in rekening worden gebracht.
Waarschuwing: We raden het af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Trek de stekker uit het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.
Oorzaak:
  • Foutmelding E6 of E641 geeft aan dat het apparaat alleen op één fase is aangesloten.