Kookplaat laat zekering doorslaan/uitschakelen
Electrolux Support

Kookplaat laat zekering doorslaan/uitschakelen

Probleem:
  • Kookplaat/fornuis laat continu zekeringen doorslaan/uitschakelen
Heeft betrekking op:
  • geïntegreerde elektrische kookplaat
  • vrijstaand fornuis met elektrische kookplaat
  • geïntegreerde inductiekookplaat
  • vrijstaand fornuis met inductiekookplaat
  • geïntegreerde gaskookplaat
  • vrijstaand fornuis met gaskookplaat
Oplossing:

1. Zorg ervoor dat de zekering voldoende capaciteit heeft voor het gevraagde vermogen

Informeer bij uw elektricien of u het juiste formaat zekering hebt en of de kookplaat op een aparte groep is aangesloten.

2. Controleer of het apparaat correct op het elektriciteitsnet is aangesloten

Zorg voor een correcte installatie door een erkend installatiebedrijf in te schakelen.

3. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

Waarschuwing: we raden het gebruik van het product af ​​totdat het probleem volledig is verholpen. Ontkoppel het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u er zeker van bent dat het veilig is om dit te doen.