De buitenste cirkel van de kookzone werkt niet
Electrolux Support

De buitenste cirkel van de kookzone werkt niet

Probleem:
  • De buitenste cirkel van de kook- of braadzone kan niet worden ingeschakeld
  • De buitenste cirkel van de kookzone werkt niet
Geldt voor:
  • ingebouwde inductiekookplaat
  • vrijstaand fornuis met inductiekookplaat
  • ingebouwde elektrische kookplaat
  • vrijstaand fornuis met elektrische kookplaat
Oplossing:

1. Afhankelijk van het type verwarming worden de kookzones met meerdere cirkels als volgt ingeschakeld:

• Elektrische kookplaten - door de bedieningssensor op de kookplaat aan te raken
  • Inductiekookplaten - de buitenste cirkel wordt automatisch in- of uitgeschakeld afhankelijk van de grootte van de potbodem.
  • Meer informatie, zoals welke potmaat geschikt is voor welke kookzone, vindt u in de gebruikershandleiding van uw apparaat. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.